home Meny close
menu Meny

Ninja Turtles Bursdag

Bli med Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo på spennende eventyr med Turtles bursdagsfeiring! Teenage Mutant Ninja Turtles har i flere tiår vært en favoritt både på TV-skjermen og i blader, men også som bursdagstema! Ninja Turtles bor i kloakken i storbyen New York, der de bekjemper kriminalitet og ondskap.

Her finner du vårt utvalg av festutstyr med Turtles tema og andre kule bursdagsprodukter og pynt til fest. La bursdagsbarnet og gjestene kle seg ut som sin favoritt figur fra serien! Ikke glem Splinter, April og de andre karakterene. Se også vårt tema Ninja bursdag for flere festartikler som kan passe bursdagen din!

Pynt til fest og morsomme leker til Ninja Turtles bursdagstema!

Til dette bursdagstemaet er det perfekt med grønt fargetema, så her finner du masse forskjellig pynt i grønne toner! Fyll taket med grønne ballonger og bland dem gjerne sammen med våre tøffe Ninja Turtles ballonger. Dekk på festbordet med Turtles duk og borddekking med Turtles motiv; tallerkener, kopper og servietter. Pynt bordet ditt med  Turtles konfetti drysset utover. Lag kreative navnelapper med våre Turtles fløyter: Skriv navnene til gjestene på små lapper og fest til Turtles fløytene som du legger på hver tallerken. 

Lag en deilig bursdagskake og pynt den med vårt spiselige kakebilde med Turtles motiv og la bursdagsbarnet blåse ut de kule Turtles kakelysene; ett av hver karakter.

Tips til leker til Turtles bursdag:

  • I en døråpning eller mellom to trær: Fest hyssing eller bånd mellom trærne og dra det på kryss og tvers i åpningen for å lage et ”nett”. Turtles har gått i lang ninja trening hos Splinter, så her får gjestene testet ferdighetene sine!
  • Ninja Turtles må aldri bli sett av offentligheten og er flinke til å gjemme seg, så test ferdighetene til gjestene med gjemsel. Velg en ”boksen går” variant eller mørkegjemsel.

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000