home Meny close
menu Meny

Trolls Bursdag

Inviter de fargerike Trolls til bursdagsfest! Hils på Poppy – som er den optimistiske ledere av Trollene og hennes motstykke Kvist! Sammen drar de ut på eventyr i den store verden – og langt utenfor hva de noensinne har opplevd tidligere!

Poppy er alltid glad og vil se det beste i alt. Ikke bare det, men hun elsker å arrangere en morsom fest. Så hva er vel bedre enn å invitere alle vennene dine til en bursdagsfest med Trolls tema? Her har vi alt du trenger for å feire bursdag med Trolls temafest! Rosa er et perfekt fargetema til denne dagen, men vær heller ikke redd for å dra på med en fargerik feiring, akkurat som filmen Trolls!

Dekorer til Trolls temafest med fargerik pynt og lek til de glade sangene fra filmen!

Skap et fargerikt og eventyrlig Trolls univers og la det inspirere av den glade musikken fra filmen! Inviter vennene dine til en fest slik Poppy ville ha arrangert. Fyll taket med pom poms og honeycombs, lanterner og rosa ballonger! Heng swirls fra taket og dekk på bordet med vår flotte Trolls duk! Server mat med vår Trolls borddekking og lag en fantastisk bursdagskake med Trolls kakebilde!

Poppy elsker å synge og danse så til dette bursdagstemaet er det perfekt med mye dans og sang! Kjør på med danseleken: Spill den herlige musikken fra filmen Trolls og når musikken stopper må alle fryse! Den som beveger seg er ute. Hvem står igjen til slutt? En annen morsom lek til denne temafesten er stol leken! Her er det litt av samme konseptet. Sett frem masse stoler, én eller to stoler mindre enn deltakere, rygg mot rygg. Alle gjestene skal gå rundt stolene og når musikken stopper må alle skynde seg å finne en stol! Den som ikke greier å kapre seg en stol er ute. 

Fant 1 produkter
per side
Desc
Fant 1 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000