home Meny close
menu Meny

Transformers Bursdag

Bli med Sam Witwicky, Bumblebee og Optimus Prime på en actionfylt Transformers bursdag! Transformer stuen din om til en skikkelig bursdagsfest med tøff borddekking og festpynt fra den kjente serien. Send ut stilige Transformers invitasjoner i forkant av feste for å gi gjestene et hint om hva de har i vente.

Fargene til dette bursdagstemaet er rødt, gult og blått! Dekk på bordet med Transformers duk og borddekking med Transformers motiv! Del ut de råtøffe Transformers maskene til alle gjestene dine og feir en fantastisk feiring! Pynt lokalet ditt med ballonger i blått, gult og rødt, om hverandre. Lag en stilig bursdagskake med vårt spiselige Transformers kakebilde!

Samle alle Autobots til en actionfylt bursdagsfeiring med Transformers tema!

Transformers filmene handler om en kamp mellom Autobots, ledet av Optimus Prime, og de onde Decepticons, ledet av Megatron! Del alle gjestene dine i to lag: de lilla og de røde! Sett opp en morsom stafett, med forskjellige øvelser. Det kan være alt fra lakrislisse spising (uten å være nær lakrislissen med hendene), hinke om kapp, kaste på blink osv. Her er det bare å legge til det man ønsker av aktiviteter og se hvilket lag som kommer seg først i mål!

En annen lek er at alle gjestene dine får en ballong som man binder rundt ankelen. Her er det så klart om og gjøre å sprekke flest mulig ballonger ved å tråkke på dem, uten å få sin egen ballong sprukket! Den som står igjen til slutt vinner.

Se gjerne resten av nettbutikken for flere bursdagstemaer og bakeutstyr

Fant 1 produkter
per side
Desc
Fant 1 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000