home Meny close
menu Meny

Traktorbursdag

Broom! Bang! Er du også glad i store og bråkete maskiner? Da har du kommet til riktig sted, for det er vi også! Vi har alt du trenger til traktorbursdagen! Kombiner gjerne det du finner her, med festutstyr fra vårt Bondegårdtema eller med pynt til Byggeplass bursdag.

Traktorbursdag er et populært tema for barna! Dekk på bordet med traktor-duk og traktor borddekking. Server barna verdens kuleste traktor-kake og godteri i traktor-godteposer. Grønt, rødt, gult og brunt er perfekte farger til en traktorbursdag! Heng opp ballonger i klaser for skikkelig bursdagsstemning.

Vi har morsomme og kreative tips til din traktor-bursdag, fra kake til lek!

Vårt tips til kaken: Lag en stor langpannekake. Bruk grønn konditorfarge i frostingen og dekk kaken slik at det ser ut som gress. Det kan gjerne være litt ujevnt og rotete! Deretter deler du opp Oreokjeks eller en annen mørk kjeks, slik at du kun har kjeksen, og miks denne i en foodprosessor til den er smuldrete, men gjerne litt klumper! Dette skal nemlig bli jord! Lag en sti over kaken med ’jorden’ din. Finn frem en traktor som skal pløye og du har en ganske så kul traktorkake! Alt du skulle trenge av bakeutstyr finner du i vår kategori baking.

Traktorer bråker og på bursdagen er det lov med bråkete leker! Fest en ballong til foten og se hvem som klarer å sprekke flest av de andre sine ballonger. Den som står igjen med ballongen sin har vunnet!

Hva med en stafettkonkurranse med øvelser som alle traktorkjørere må mestre: del opp i lag med to og to og kjør trillebår (der den ene går på hendene mens den andre holder vedkommende i føttene), balanser poteter på en skje og plasser hjulene på traktoren (variant av halen på grisen, men her får begge på laget prøvd seg)!

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000