home Meny close
menu Meny

Thomas Toget Bursdag

Tut tuut! Her kommer Thomas Toget og han er klar for å feire bursdag! Her finner du flott bursdagspynt til en tøff bursdag med Thomas Toget tema. Så inviter alle dine venner til bursdagsfeiring!

Til denne bursdagen er fargetemaet så klart blått! Dekk på festbordet ditt med Thomas Toget duk og tilhørende borddekking. Pynt lokalet ditt med pom poms i blått, gjerne i forskjellige nyanser og størrelser. Kombiner dem med ballonger og blå swirls som henger ned. Blå konfetti er perfekt til å pynte bordet med – og glem ikke å skrive tallet bursdagsbarnet fyller, i blå folieballonger.

Inviter til Thomas Toget bursdag med flere morsomme aktiviteter!

Lag godteposer til alle gjestene dine med de kule Thomas Toget godteposene fra nettbutikken vår. Vil du gjøre en kreativ vri som passer tog temaet? Bruk den populære fiskedamleken der man fisker etter godteposer, men her har alt tog godset til Thomas har falt ut i vannet, og barna må redde det! Så her er det bare å fiske i vei, og så klart får man beholde det tog godset man selv klarer å redde.

En annen morsom lek til anledningen er ”Mitt skip er lastet med…” men, så klart, her er det ”Mitt tog er lastet med…”. Man blir enig om en bokstav og alle må finne ting de kan laste skipet med som starter med denne bokstaven.

”1… 2… 3… Rødt lys” er en annen lek som er perfekt til denne bursdagen. Selv tog må innimellom stoppe på rødt lys! Alle gjestene står ved en startstrek. Velg en lokomotivfører som skal stå ved mål, med ryggen til, og telle til 3, mens de andre skal gå sakte mot han/henne. Når lokomotivføreren snur seg og roper ”Rødt lys!” må alle fryse! De som beveger seg må tilbake til start. 

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000