home Meny close
menu Meny

Star Wars Bursdag

Dra på en spennende og action fylt reise til en galakse langt, langt borte. Inviter vennene dine til en fantastisk bursdagsfeiring med Darth Vader, R2-D2, Obi-Wan Kenobi og Luke Skywalker. Imperiet og Jedi’ene kommer for å sikre at din dag blir den ultimate Star Wars bursdagen! Finn frem lasersverdene og gjør klar Darth Vader masken.

Star Wars er et tidløst tema som ikke går av moten! Alle elsker bursdagsfeiringer og med Star Wars-tema er det lite begrensninger. I fjerne galakser kan bursdager se ut akkurat slik du ønsker.

Pynt, borddekking og lek til Star Wars bursdagstema!

Her er det flere muligheter med pyntingen! Skap et verdensrom ved å henge hvite ballonger opp ned fra taket, for å ligne stjerner. Sjekk ut våre LED-ballonger som vil lyse opp stjernehimmelen i mørket. Pynt med glow-sticks i forskjellige farger og dekk på med vår råtøffe Star Wars duk! Et annet alternativ til pynt er å kjøre på med de galaktiske fargene rødt, grønt og sort. Fyll gulvet med ballonger, server mat og drikke med flotte tallerkener og kopper med D2-R2 og Darth Vader. Lag tidenes kake med vårt Star Wars kakebilde – det blir en snakkis i lang tid blant Star Wars fansene!

Tips til leker:

  • I en døråpning eller mellom to trær: Fest hyssing eller bånd mellom trærne og dra det på kryss og tvers i åpningen for å lage et ”nett”. Her må barna prøve å komme seg igjennom uten å komme nær tråden!
  • Ballongleken! Del alle gjestene i to lag, for eksempel røde og grønne. Fest en ballong i fargen til laget rundt ankelen. Det er om og gjøre å sprekke de andres ballonger uten å få din egen ballong sprukket!

May the force be with you! 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000