home Meny close
menu Meny

Spiderman Bursdag

Inviter alle dine venner til Spiderman bursdag! Peter Parker lever et dobbeltliv som den kjente superhelten, som etter et bitt fra en radioaktiv edderkopp, fikk fantastiske evner! Hver natt spinner Spiderman seg gjennom gatene for å hjelpe de i nød, men nå tar han seg en kveld fri for å feire deg!

Spiderman er et populært tema for barnebursdag. Kle dere ut som superhelten og gjør dere klare for en fantastisk bursdagsfest. Her finner du alt du trenger for å arrangere Spiderman temafest. Vi har alt fra Spiderman servietter til duk, sugerør, ballonger og Spiderman kostyme. Hovedfargene i dette bursdagstemaet er rødt og blått, med et innslag av sort.

Feire Spiderman bursdag med tøff pynt, kaker og lek!

Sikre deg våre Spiderman masker og legg en maske ved hver bordplass, slik at gjestene dine kan maskere seg som ekte superhelter. Dekk på bordet med borddekking med Spiderman motiv og lag en fantastisk kake med vårt bakeutstyr som gjør det så enkelt at hvem som helst kan få det til å se proft ut! Bruk vårt tøffe Spiderman kakebilde. Et annet kult alternativ er å lage en kake med vår fondant og bruke kaketusjer til å tegne et stilig edderkoppmotiv! Lag for eksempel en rund kake og tegn et spindelvev med en edderkopp.

Det er alltid gøy med litt lek! Fyll vår Spiderman pinata med godsaker og la de modige superheltene slå løs! Eller lag et edderkoppnett som gjestene dine må ta seg igjennom! I en døråpning eller mellom to trær: Fest hyssing eller bånd mellom trærne og dra det på kryss og tvers i åpningen for å lage et ”nett”. Kommer man nær trådene, vekker man edderkoppen!

Se vår kategori for sminke med et bredt utvalg av ansiktsmaling. Mal spindelvev eller Spidermans maske på ansiktene! 

Fant 15 produkter
per side
Desc
Fant 15 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000