home Meny close
menu Meny

Sofia den Første Bursdag

Sofia den Første ble plutselig prinsesse da hennes mor giftet seg med kong Roland og vi har blitt kjent med henne gjennom Disney-serien der hun må lære seg å bli en ekte prinsesse! Nå er det din tur å være prinsesse for en dag, sammen med Sofia og alle dine venner. Inviter til en vakker prinsessebursdag!

Sofia den Første, eller Sofia the First som den heter på engelsk, har blitt en veldig populær serie blant de yngste. Her finner du produkter med Sofia den Første motiv, som passer perfekt til din prinsessebursdag. Dette er også et perfekt tema til utkledningsbursdag!

Feire bursdagen din sammen med Prinsesse Sofia den Første !

Fargetemaet til dette bursdagstemaet er så klart lilla og rosa som er Sofia sine favorittfarger! Pynt lokalet ditt med masse ballonger i forskjellige nyanser. Heng pom poms fra taket, sammen med honeycombs og lanterner. Lag et fristende kakebord med cupcakes, kjeks, popkorn i våre rosa beger og en nydelig bursdagskake med kakelys i gull! Dekk på bordet med vår Sofia den Første duk og borddekking med Sofia den Første motiv: tallerkener, kopper og servietter. Gjør stas på bursdagsbarnet med rosa tall formede folieballonger og vimpelbannere.

Prinsesser elsker å danse, så sett i gang med danseleken med alle prinsessene. Gjør en vri på ’sett halen på grisen’: Heng opp et bilde av en frosk og se hvem som greier å kysse frosken på munnen med bind for øynene. Legg små overraskelser i ballonger, blås dem opp og la prinsessene sprekke ballonger for å finne gavene som skjuler seg inni.

Se gjerne i vår kategori prinsessebursdag for mer festutstyr som kan passe til Sofia den Første bursdagen din!

Fant 5 produkter
per side
Desc
Fant 5 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000