home Meny close
menu Meny

Safari og Jungel Bursdag

Dra på en spennende oppdagelsestur gjennom jungelen eller på safari på den afrikanske savannen! Her finner du alt du trenger for å arrangere din bursdag med safari eller jungeltema. 

Safari og jungel er morsomme bursdagstema der alle gjestene dine kan kle seg ut som en modig oppdager eller et vilt dyr! Sett på noen spennende jungel-lyder på stereoanlegget som kan spilles av i bakgrunnen og gjør huset ditt om til en frodig jungel.

Hovedfargene til dette bursdagstemaet er grønt, med innslag av gult, lyseblått og brunt. For å skape en skikkelig jungelfølelse hjemme anbefaler vi å henge opp masse grønne ballonger, serpentiner og annen dekorasjon i taket. Gjør det slik at man får følelsen av å bevege seg under store trær og hengende lianer. 

Dekorer huset ditt om til en frodig jungel og reis på en spennende safari! 

Vi har masse forskjellig pynt og dekorasjoner med jungel og safaritema. Pynt opp med ett av våre stilige girlandere/bannere, vårt jungel dekorsett, oppblåsbare dyr og palmer. Dekk på festbordet ditt med en duk med safari motiv og matchende kopper, servietter og tallerkener. Pynt bordet med palmeblader, ananas honeycomb og server tropiske fruktspyd! 

Skaff et ansiktsmalingssett og mal alle gjestene dine om til eksotiske dyr fra jungelen – tigre, løver, sebraer og apekatter. Vi har også et safari fotobanner som er perfekt til å ta stilige bilder med! Se våre papirmasker som barna selv kan fargelegge akkurat slik de ønsker.

Heng opp en tøff pinata, gjerne formet som en krokodille eller flamingo. Fyll den med godterier og andre morsomme overraskelser. Under vår kategori for pinata finner du masse forskjellig fyll til pinataen din. 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000