home Meny close
menu Meny

Ridder Bursdag

Er du en modig ridder i skinnende rustning? Finn frem din stolte hingst og gjør deg klar for en fantastisk feiring med vennene dine!

Her finner du vårt utvalg av festutstyr til ridderbursdag! Vi har en rekke forskjellig pynt, dekorasjoner og tøffe kostymer. Ridderbursdag er ikke bare et kult tema til fest, men også perfekt til utkledningsbursdag. Inviter flotte riddere – og kanskje noen vakre prinsesser?

Pynt til fest med riddertema! Inviter alle de modige ridderne til en morsom bursdagsfest!

Dekk på til bursdag med ridder borddekking på et rundt bord og inviter alle gjestene dine til ridderfest med flotte ridderinvitasjoner. Ridderduk, tallerkener og kopper og vår tøffe ridderborg borddekorasjon. Sett frem flotte partyhatter, eller ridderhjelmer, til alle gjestene dine. Dekorer lokalet ditt med flott pynt, gjerne i farger som grønt, rødt og sort. Vimpelbannere er å finne i alle festninger og ridderborger –  heng noen i taket, sammen med ballonger. Har du sett våre flotte heliumballonger i form av hester? Perfekt til en riddertema!

Til riddertema bursdag er det bare å finne frem lansene! Blås opp masse vanlige ballonger og fest dem til et tre, spre dem rundt i rommet eller heng dem fra taket. La ridderne prøve seg, en etter en, med lanse og  sprekk ballonger! Eller bekjemp den farlige dragen som vokter alt gullet! Fyll en pinata med gullmynter og heng den opp.

En annen morsom aktivitet man kan gjøre med denne barnebursdagen er at gjestene lager sine egne ridderskjold! Klipp ut skjold i papp, ett til hver. Finn frem klistremerker, maling, tusjer og blyanter. 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000