home Meny close
menu Meny

Prinsesse Bursdag

Har du en indre prinsesse i deg? Feire bursdagen din som en vakker prinsesse med kjole, sang og alle dine beste prinsessevenner! Dette er et utrolig populært bursdagstema som barna aldri går lei. Ta på den flotteste kjolen din og inviter alle dine venner – mennesker og dyr –  til en kongelig feiring!

Feire en magisk bursdag sammen med alle dine prinsessevenner!

I denne kategorien finner du alt som skal til for å feire en kongelig bursdag. Dekk på til flott middag med prinsesse-duk og prinsesse-servise. Server kaker og cupcakes slik ekte prinsesser spiser – med kronepynt og rosa glasur. Kanskje til og med et prinsesse-kakebilde? Vi har også prinsesse kakestativer og prinsesse muffinsformer. Dekorer med vakre ballonger i rosa, hvitt og blått! Alle prinsesser må ha en krone – se vårt store utvalg av forskjellige prinsessekroner. Ikke glem å forevige denne fantastiske dagen med en liten fotoshoot sammen. Vi har foto rekvisita for å skape morsomme og kongelige bilder! 

Ta en titt på våre kostymer – kanskje finner du den perfekte kjolen til festen?

Tips til leker:

Kyss frosken! Istedenfor å sette hale på grisen, skal alle prinsessene forsøke å gi frosken et kyss. Se hvem som klarer å plassere kyssemunnene riktig sted!

  • Dekorer din egen tryllestav! Eller krone… Dette er en perfekt lek til å starte bursdagen med – både kreativt og gøy for alle!
  • Pinata! Pinata er perfekt uansett bursdagstema! Vi har flere typer pinata som passer ypperlig for prinsesser.
  • Danseleken! Alle prinsesser elsker å danse og synge, så danseleken er perfekt for en slik bursdag.
  • Kroningsseremoni! Sett på kongelig musikk og kron alle gjestene med hvert sitt spesielle egenvalgte prinsessenavn! 
Fant 16 produkter
per side
Desc
Fant 16 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000