home Meny close
menu Meny

Politi Bursdag

Drømmer du om å bli politi når du blir større? Da er dette bursdagstemaet det perfekte for deg! Inviter alle vennene dine til en kul bursdagsfeiring med polititema! Her har vi samlet alt som passer inn under dette temaet, fra hele nettbutikken. Så finn frem politihatten, kule solbriller og sett på sirenene. 

I denne kategorien finner du alt fra festutstyr, dekorasjoner og kule kostymer. Perfekt til små konstabler og politibetjenter. En morsom vri på dette bursdagstemaet kan så klart være politi og tyv bursdag, der barna kan velge om de vil være en superskurk eller lovens lange arm.

Tips: dekorasjoner og leker til din politibursdag! 

Fargene til dette bursdagstemaet er så klart blått, gult og litt svart! Dekorer med ballonger, serpentiner, pom poms og vifter. Heng opp stilige bannere og annet av våre stilige politidekorasjoner, for en skikkelig stilig og gjennomført feiring. Lag en stilig WANTED plakat eller ”lineup” vegg, og la alle gjestene posere foran. Knips et bilde eller polaroid av alle som man kan få med hjem som et minne fra feiringen!

Den perfekte leken til politibursdagen er så klart politi og røver. Her deles man inn i to lag, der det ene laget er politi og det andre er røvere. Politilaget teller til for eksempel tjue, mens røverne gjemmer seg. Når politiet finner røverne, så må man gi de tre klapp på ryggen og ta dem med til fengselet. Fengselet kan være en ring på bakken, et område i huset eller lignende. Nå må de andre røverne prøve å redde de som er fanget ved å løpe inn i fengselet, ta på dem og rope ”du er fri!”. 

Fant 4 produkter
per side
Desc
Fant 4 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000