home Meny close
menu Meny

Pokemon Bursdag

Bli med på en spennende reise der du er pokemontrener og fang så mange Pokemons du klarer! Hvilke rare skapninger vil du finne?

Pokemon GO har tatt Norge med storm! Den gamle klassikeren fra 90-tallet er nå lansert på nytt gjennom en app hvor du kan utforske pokemonverden gjennom din smartphone. Etter Pokemon GO har Pokemons virkelig kommet tilbake og er mer populært enn noen gang, både blant voksne og barn.

Her finner du alt du trenger for å skape en fantastisk bursdagsfeiring i den spennende verden med Pikachu, Bulbasaur, Squirtle og alle de andre! En Pokemon bursdag vil garantert falle i smak hos barna. Inviter alle for å trene til å bli ekte Pokemonmestere!

Pynt og festutstyr til Pokemon bursdag og morsomme leker for barna!

Vi har tallerkener og kopper med pokemonmotiv. Dekorer med Pokemon vimpler og del ut godteri i pokemongodteriposer. Lag en fantastisk kake med ett av våre Pokemon kakebilder. Velg gjerne et fargetema i blått, gult og rødt og blås opp ballonger i disse fargene. En morsom tvist med ballongene er å la de dekke gulvet, fremfor å henge dem opp. Ikke bare er dette dekorativt men barna synes også det er kjempe gøy å leke med dem! 

Her er det flere morsomme bursdagsaktiviteter du kan arrangere for å underholde gjestene dine! Stikkordet er så klart Pokemon-jakt! Fyll ballonger med små overraskelser og se hvem som greier å sprekke riktig ballongene for å finne det som er gjemt inne i ballongen! Du kan arrangere tampen brenner eller lage forskjellige stasjoner med morsomme aktiviteter. Avslutt den fantastiske feiringen med at alle barna får et sertifikat som bevis på at de nå er ekte Pokemontrenere!

Fant 1 produkter
per side
Desc
Fant 1 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000