home Meny close
menu Meny

Paw Patrol Bursdag

Feire bursdagen din med Ryder og hans heltemodige venner Marshall, Chase, Skye og resten av hundeflokken.

Hver gang det oppstår problemer og farer i Adventure Bay, så er Ryder og hundene klare for å hjelpe til og redde dagen! De er alltid på plass for å hjelpe de som er i nød, men når de ikke er opptatt med å være helter, så elsker hundene å leke og å ha det gøy – og bursdager er noe av det beste de vet! Så hvorfor ikke feire den store dagen med Paw Patrol bursdagstema? Inviter alle dine venner til en morsom feiring! 

Her finner du det du trenger av festutstyr og pynt til Paw Patrol bursdagen din.

Send alle vennene dine Paw Patrol invitasjoner og dekk på bordet med borddekking med Paw Patrol motiv. Vi har alt fra duk, kopper, servietter og tallerkener. Til denne festen er fargene rødt, gult og blått perfekte når du skal pynte og dekorere lokalet ditt. Har du sett våre stilige Paw Patrol ballonger med bilder av hundene fra Ryders gjeng? Kombiner disse ballongene med annen pynt i gult, rødt og blått. Bland gjerne pom poms, lanterner, vimpler og honeycombs sammen når du pynter. For flere dekorasjoner, ta en titt under vår kategori for mønster og fargetema.

Alle barnebursdager trenger leker og aktiviteter! I tillegg til klassiske bursdagsaktiviteter anbefaler vi deg å ta en titt i vår kategori for selskapsspill for en rekke morsomme spill og aktiviteter man kan leke i bursdagen! Hva med fiskedammen? La barna fiske etter godteri og snacks med våre tøffe Paw Patrol godteriposer. 

Fant 4 produkter
per side
Desc
Fant 4 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000