home Meny close
menu Meny

Ole Brumm Bursdag

Ta deg turen til Hundremeterskogen og feire bursdagen din sammen med Ole Brumm og alle hans gode venner! Ingen vet å ta vare på vennene sine og ha det gøy, slik som Nasse Nøff, Tussi, Kristoffer Robin, Tigergutt og resten av gjengen.

Ole Brumm elsker to ting: Honning og fest! Dette bursdagstemaet er perfekt for de fleste, kanskje aller mest de minste. Duk opp til fest og inviter dine venner og nyt din bursdag sammen med alle fra Hundremeterskogen og gjestene dine! Send ut søte Ole Brumm invitasjoner til alle vennene dine. Dekk på et hyggelig bursdagsbord med en Ole Brumm duk og Ole Brumm borddekking med tallerkener, kopper og Ole Brumm sugerør.

Ingen feirer bursdag slik de gjør i Hundremeterskogen, med flott pynt og lek!

Dekorer med gule og rosa ballonger. Vårt tips her er å tegne på Ole Brumm og Nasse Nøff sine ansikter. Et annet alternativ er å henge opp pom poms i gult og rosa – klipp ut øyne, snuter og ører i farget papir og lim på! Morsomme figurer som er enkle å lage selv.

En morsom lek til denne type bursdagstema er så klart å sette halen på eselet! Som kjent så har Tussi en tendens til å miste halen sin og da må han ha hjelp til å feste den på igjen. Se hvem som klarer å feste halen til Tussi på riktig sted med bind for øynene.

Dette temaet kan også passe fint for Baby Shower, med sine søte elementer og barnlige preg. Alle elsker jo denne kjære bjørnen med sine morsomme visdomsord!

Fant 3 produkter
per side
Desc
Fant 3 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000