home Meny close
menu Meny

Ninja Bursdag

Ninjabursdag er et svært populært bursdagstema. Klassikere som Turtles og Ninjago er begge basert på den legendariske Japanske ninjakulturen. Ninjatema har blitt en favoritt blant norske barn og hos oss finner du både pynt og kostymer til ditt ninjaparty!

Ninja betyr ’den som er skjult’ og det er akkurat det disse mystiske skikkelsene er kjent for. De var mestre i å spionere, skjule seg og var raske og utholdende. En ninja kler seg som oftest i sort fra topp til tå, med røde eller grønne detaljer! Dette bursdagstemaet er perfekt å gjør til en utkledningsbursdag. Klarer du å se hvem av gjestene dine som skjuler seg bak ninja maskene? Her finner du kostymer og mange forskjellige ninjavåpen!

Med ninjatema får du og gjestene dine testet deres ninja-ferdigheter!

Til denne bursdagsfesten er det perfekt å velge pynt i fargene rødt og svart. Dekk på med en stilig ninjaduk og borddekking med ninjakopper, servietter og tallerkener. Bruk vårt spiselige kakebilde med Ninjago motiv til bursdagskaken. Dekorer hele taket med svarte og røde ballonger. Kombiner de med lanterner og pom poms og gratuler bursdagsbarnet med vårt tøffe ninja bursdagsbanner!

En ninja må være både fleksibel og flink til å komme seg gjennom alle utfordringer. I en døråpning eller mellom to trær: Fest hyssing eller bånd mellom trærne og dra det på kryss og tvers i åpningen for å lage et ”nett”. For å bli en ekte ninja må gjestene kunne ta seg gjennom nettet uten å komme nær trådene. Ninjaer må være flinke til å gjemme seg, så test ferdighetene til gjestene med gjemsel! Velg en ”boksen går” variant eller mørkegjemsel! 

Fant 5 produkter
per side
Desc
Fant 5 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000