home Meny close
menu Meny

Neon Bursdag

Inviter alle vennene dine til et tøft neon party med dette kule bursdagstemaet! Festutstyr til neonparty, passer også perfekt til disco fest. Med glow festtema kan du også ha utkledningsbursdag. La gjestene dine komme som 70-tallets disco-helter med glitter og glam. Eller hva med å gjøre en liten tvist og se hvem som stiller opp i den rareste kleskombinasjonen? Uansett hva du velger å gjøre ut av temaet, så er det absolutt en fest der man slipper løs dansefoten! Glowbursdag er et av våre kuleste bursdagstemaer!

Pynt til fest med neonfarger og selvlysende effekter og gjør lokalet ditt om til en kul nattklubb. Skru ut de vanlige lyspærene og sett i såkalt ”black light” med ultrafiolett lys. Til dette temaet er det sterke, knallfarger som gjelder! Pynt opp med fargerike ballonger. Velg gjerne ballonger med LED lys for en skikkelig glowtema feeling! Del ut glowsticks og glødende armbånd til gjestene dine og start festen!

Pynt både lokalet og dere selv til fest med neon pynt, selvlysende maling og glowsticks!

Glowsticks, armbånd og kjede er enkelt å bruke! Bare knekk dem for å få dem til å lyse i mørket! Vi har også selvlysende tiara – perfekt til både små prinsesser og party dronninger! Dette temaet passer utmerket som bursdagstema til de aller fleste aldre.

Tips til festen! Skaff deg noen tuber med neon ansikts- og kroppsfarge, i forskjellige farger. La gjestene å dekorere seg med kule motiver og figurer som lyser opp i mørket! Malingen fungerer også på klær – så be gjerne alle gjestene komme i en hvit eller sort t-skjorte som tåler å bli malt på og som tåler vask. Sleng med noen sprayflasker med hårfarge for å gjøre det hele komplett!

Fant 3 produkter
per side
Desc
Fant 3 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000