home Meny close
menu Meny

Minni Mus Bursdag

Fyller du snart år? Hva er vel bedre enn å feire bursdagen din sammen med Minni Mus og alle vennene hennes fra Andeby. Minni Mus bursdagstema er et utrolig koselig tema og her finner du alle våre Minni Mus produkter! 

Når du skal invitere alle vennene dine på Minni Mus bursdagstema så anbefaler vi å gå for dekorasjoner i fargene svart og rødt! Polka dots (eller hvite prikker) er et viktig stikkord når det gjelder dekorasjonene dine. Andre farger som passer bra er hvitt, gult og rosa.

Minni Mus tema er også perfekt for de aller minste, til dåp eller baby shower. 

Kle deg enkelt ut som Minni Mus: Alt du trenger et en svart genser, svarte strømper og et skjørt i rødt eller rosa. Sett på deg vår søte Minni Mus hårbøyle og du er klar for feiring!

Dekk opp festbordet ditt med kopper og tallerkener med polkadots eller Minni motiv. Heng opp våre flotte ballonger i rosa, svart eller rødt med prikker på – eller kombiner dem gjerne! Bak en deilig bursdagskake som du dekorerer med spiselige Minni Mus kakebilder. Lag i tillegg cupcakes som du dekker med svart fondant. Lag små runde ører ut av den resterende fondanten og fest på – vips, du har stilige Minni Mus muffins!

Se deg gjerne rundt i resten av nettbutikken om det er noe du trenger, som du ikke finner her. Ta også en titt i vår kategori for Mikke Mus tema for flere produkter som kan passe din feiring. Kanskje vil du ha en Mikke og Minni bursdag? 

Fant 13 produkter
per side
Desc
Fant 13 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000