home Meny close
menu Meny

Minions - Grusomme Meg Bursdag

Vil du feire bursdag med de morsomme figurene fra Minions? Vi har alt du trenger for å feire dagen din! Disse gule monstrene ble vi først kjent med gjennom filmene Grusomme Meg 1 og 2, eller Despicable Me som den heter på engelsk. I filmen Minions fikk vi vite deres historie – og nå er de på leting etter en ny superskurk de kan hjelpe! Er det deg og vennene dine?

Her er pynt og festutstyr til Minions bursdag!

Her har vi satt sammen et flott utvalg av utstyr og pynt du trenger for å skape tidenes bursdagsfeiring! Hovedfargene til dette temaet er så klart gult, oransje og blått. Se gjerne i resten av nettbutikken for flere produkter med disse fargene. Pynt opp lokalet med ballonger og Minions bursdagsbannere. Dekk på bordet med Minions tallerkener, glass og matchende servietter og nyt en deilig kake med spiselig Minions kakebilde! Vi har til og med Minions ballong i fullskala, som barna kan leke med – blir det kulere?

Dette bursdagstemaet passer perfekt til utkledningsbursdag. Dra på blå bukser og gule t-skjorter og syng med til de kjente sangene fra filmene. Vi har også Minions masker som vil gjøre antrekket komplett!

Alle som kjenner til Minions vet at disse raringene finner på mye sprell, så her er det kun fantasien din som setter grenser for hva man kan finne på av morsomme aktiviteter og leker. Minions elsker musikk og sang, så her er det perfekt med danseleken. Noen Minions er ett øye, andre to – hvor mange øyne får ditt? Lek sett øyet på Minion og se hvor mange det blir!

Del ut partyhatter til alle gjestene dine og start festen!

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000