home Meny close
menu Meny

Mikke Mus Bursdag

Feire bursdagen din sammen med Mikke Mus, Pluto, Langbein, Donald og resten av gjengen fra Andeby med Mikke Mus tema! Mikke Mus er et perfekt bursdagstema for deg som elsker Disney og vår kjære venn Mikke. Mikke som alltid er blid, positiv og klar for å være med vennene sine!

Mikke Mus er en av våre favorittema. Mikke Mus er sannsynligvis Disney sin aller mest kjente karakter, med sin første opptreden allerede i 1928. Når du arrangerer Mikke Mus bursdag så er det fargene sort, hvitt, gult og rødt som gjelder! 

Mikke Mus er et perfekt tema for de aller fleste aldre og her finner du alt fra baby Mikke Mus til våre stilige Mikke Mus produkter i et skisselignende design.

Pynt klart til Mikke Mus bursdag med stilig borddekking og dekorasjoner!

Dekk på festbordet ditt med tallerken, kopper og servietter med Mikke motiv. Pynt taket med ballonger i rødt og svart, kombinert med pom poms og honeycombs. 

Kult tips til dekorasjoner er å kjøpe inn svarte lanterner, pom poms eller honeycombs. Klipp ut små sirkler i svart, tykt papir og lim disse fast til for eksempel en større honeycomb slik at det blir ører! Vips, du har en stilig Mikke Mus dekorasjon!

Vi har Mikke Mus kakebilder til bursdagskaken! I tillegg til denne kan du bake søte Mikke Mus muffins. Bruk sort fondant og dekk muffinsene. Form ut ører av fondanten som du fester til muffinsene, for å få stilige Mikke Mus hoder! Alternativt kan du bruke svart frosting og Oreo kjeks. 

Dersom du vil ha et Mikke og Minni Mus bursdagstema, så har vi en egen kategori for Minni Mus der du kan finne flere produkter. Se gjerne også i resten av nettbutikken for flere stilige produkter. 

Fant 6 produkter
per side
Desc
Fant 6 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000