home Meny close
menu Meny

Luftballong Bursdag

Er du klar for å fly? Fly langt av sted? Vel, du trenger kanskje ikke å fly på ekte, men luftballong er uansett et perfekt tema til barnebursdagen! De er fargerike, eventyrlige og byr på mange kreative festideer! Dette temaet passer perfekt til bursdag for de minste eller til alle som elsker å fly eller luftballonger!

Luftballongtema er en nydelig, fargeglad barnebursdag-serie som skaper en fin ramme rundt bursdagsfeiringen, bestevenninnen din sin baby shower eller andre selskapelige anledninger. Dette er en temabursdag det er lett å leke seg med og lage kreative og flotte dekorasjoner. Her har vi samlet alt du trenger av pynt til bursdag med luftballongtema. Dekorer med vår flotte luftballongpynt, med alt fra duk til borddekking og vår hengende luftballongdekorasjon.

Pynt til fest og barnebursdag med luftballongtema!

Visste du at luftballonger kommer fra lanterner? Lanterner er perfekt pynt til fest med luftballongtema! Lag enkelt dine egne luftballonger med en lanterne og et fargerikt beger eller boks. Heng lanternen i taket og bruk hyssing til å feste begeret under lanternen, slik at det blir kurven til luftballongen. Fyll gjerne begeret med en blomst, godteri eller noe annet fint – så lenge den tåler vekten!            

La deg inspirere av filmen Up, eller Se opp, som den heter på norsk. Bruk en kurv, pappeske eller noe annet stort som barna får plass oppi. Blås opp heliumballonger i farger som gult, rødt, grønt og blått. Bind ballongene fast i kanten rundt kurven og la barna få leke at de er flyr ut på spennende eventyr!

Perfekt aktivitet til denne temabursdagen er så klart å sende opp ekte, flyvende lanterner. Vent til det har blitt mørkt og se dem sveve opp mot nattehimmelen. 

Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800