home Meny close
menu Meny

Lego Bursdag

Enten om du har sett de kule Legofilmene eller bare elsker legoklosser så er legobursdag et perfekt tema! Legoklosser gir oss uendelige muligheter med hva du kan bygge – og nesten like uendelig med hva du kan finne på med legotema. Send ut lego-invitasjonene og inviter vennene dine til en morsom, kreativ og super kul feiring!

Hos Festkompaniet finner du alt du trenger til legobursdagen din. Vi har alt fra borddekking til godteposer og Lego vimpelbannere! Til og med kaken kan få preg av Lego med vårt tøffe Ninjago kakebilde! Ta en titt i vår kategori for baking for mer flott kakepynt og bakeutstyr til bursdagen.

Legobursdag er det perfekte bursdagstemaet for deg som elsker Lego og å lage ting!

Til legobursdag er det perfekt med pynt i fargene grønt, gult, rødt og blått. Hos oss kan du finne disse klassiske legofargene i alt fra ballonger til vimpler, pom poms, lanterner og bordpynt. Dekorer bursdagsbordet med morsom konfetti og lag lange rekker med ballonger, eller fyll gulvet med dem! Ofte henger man ballongene i taket, men til en legobursdag kan det være vell så fint å fylle gulvet med fargerike ballonger – dette er både stilig og kjempe morsomt for barna!

Tips til bursdagsleker!

  • Fyll en glasskrukke med legoklosser og se hvem som greier å gjette antallet!
  • Bruk våre gule pappkrus og la barna tegne morsomme legoansikter på koppene! Etterpå kan man sette opp koppene i et tårn, bruk en liten ball eller ris-pose og se hvem som klarer å velte flest kopper!
  • Del opp alle gjestene i to lag og del ut legoklosser. Nå skal lagene samarbeide om å bygge forskjellige ting fortest mulig! Hvilket lag samarbeider best og klarer å bli først ferdig? 

Fant 13 produkter
per side
Desc
Fant 13 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000