home Meny close
menu Meny

Jurassic World Bursdag

Gjør deg klar for en skikkelig spennende dinosaur bursdag! Jurassic Park serien handler om en fornøyelsespark i vår tid, full av dinosaurer som er klonet frem. I filmen Jurassic World er det en hel øy full av fortidens monstre. Dette bursdagstemaet er perfekt hvis du synes dinosaurer er spennende! Feire bursdagen din sammen med T. Rex, Velociraptor og de andre forhistoriske dyrene!

Hovedfargene i dette bursdagstemaet er grønt, limegrønt, sort og brunt. Gjør om lokalet ditt til fortidens jungel og fyll taket med ballonger, pom poms og dinosaurdekorasjoner! Kombiner grønne pom poms i forskjellige farger som du pynter med. Hvis du vil være ekstra kreativ kan du finne frem litt farget tykt papir og klippe ut dinosaurhoder, bein og haler og lage fryktinngytende dinosaurer ut av pom poms! Dekk på festbordet med Jurassic World duk og borddekking med matchende motiv. Heng en pinata formet som en dinosaur i taket og se hvem som klarer å sprekke dinosauren og få løs det som skjuler seg inni dyret!

Oppdag den forhistoriske verdenen og alle de farlige dinosaurene som bor der!

Dra på oppdagelsesferd i Jurassic World og se hva dere vil møte på i den store jungelen! Gjem små skatter, for eksempel dinosaur godteposer, som barna må finne ute i jungelen. Finn frem ansiktsmaling – for å overleve i Jurassic World og ikke bli spise av dinosaurene, må man kamuflere seg! Og ikke minst må man kunne overleve der ute, så finn frem fiskedamforhenget og fisk etter noe godt! Fyll gulvet med grønne ballonger og tegn skumle dinosaurer på dem. Slipp eventyrerne løs og la dem trampe i vei for å sprekke ballongene!

Se gjerne våre andre kategorier med dinosaur effekter, som Dinosaurbursdag og Den Gode Dinosaur

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000