home Meny close
menu Meny

Hestebursdag

Elsker du hester? Det gjør vi og derfor har vi samlet sammen alle disse flotte festartiklene slik at du kan feire hestebursdag! Hester er majestetiske og flotte dyr, og perfekt bursdagstema!

Dekorer lokalet ditt med nydelig hestepynt! Dekk på med vår flotte heste-duk og borddekking med vakre hester på. Heng opp våre flotte folieballonger som ser ut som hester, sammen med vanlige ballonger i grønt og rosa. Ønsker du flere forskjellige ballonger? Se vår kategori for ballonger!

Bak en deilig kake med hestepynt – eller bestill ditt helt eget kakebilde med bilde av din favoritt hest! Hester elsker gulrøtter og epler, så denne temabursdagen er en perfekt anledning for å servere litt sunnere bursdagssnacks!

Vrinsk! Hester elsker å løpe og leke, så fyll bursdagen med morsomme aktiviteter!

Hester elsker å galoppere, gjøre bukkesprang og hoppe hinder, så kjør på med noen morsomme og aktive leker som gjestene dine kan more seg med! Finn frem noen gamle sekker og sett i gang et sekkeløp! Eller sett opp små hindre og arranger et ordentlig stevne med hinderløype og hoppe-konkurranse! Sett opp små stolper eller pinner i hagen og noen ringer til å kaste med. Har du tilgang på en hestesko er dette også helt perfekt til denne temabursdagen! Se hvem som klarer å treffe stolpene med ringene eller hesteskoen! Tegn opp en vakker og skinnende hest, eller print ut et bilde av en. Klipp ut rosa sløyfer og sett bind for øynene på gjestene dine. Hvem klarer å pynte hestens man med sløyfene?

 

Se også våre bursdagskategorier enhjørning bursdag og cowboy bursdag for flere festartikler som passer til dette temaet. Under baking finner du enda mer bakeutstyr som du kan bruke til bursdagsfeiringen. 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000