home Meny close
menu Meny

Hello Kitty Bursdag

Inviter dine venner til en flott feiring med Hello Kitty bursdagstema! Den søte japanske figuren er godt kjent over hele verden og har blitt et populært tema, med alt fra smykker til tegnefilmer!

Hello Kitty er omtrentlig 5 epler høy, smart, godhjertet og veldig glad i sin tvillingsøster Mimmy. Siden de er tvillinger er det nesten helt like, men Mimmy liker å ha en gul sløyfe i håret, mens Hello Kitty liker best rosa, og noen ganger rødt!

Velg Hello Kitty bursdagstema: her er våre tips til pynten, kaker og leker!

Rosa er en perfekt farge for dette bursdagstemaet og her finner du masse Hello Kitty festutstyr og rosa dekorasjon til barnebursdagen! Heng opp et rosa Hello Kitty bursdagsbanner, del ut Hello Kitty tiara til gjestene og overrask alle med vår full-size Hello Kitty folieballong! Et annet tips fra oss er å bruke hvite lanterner til å lage Hello Kitty figurer som kan henge i taket. Klipp ut øynene, nesen, ørene og sløyfen hennes i for eksempel farget papir og lim på!

Hello Kitty liker å bake cookies og elsker sin mammas eplekake! Så hva er vel bedre å servere i bursdagen enn Hello Kitty sine favoritter? Her finner du lekre former til cupcakes og et muffinsstativ i rosa! Vi har også et eget Hello Kitty kakebilde som du kan dekorere kaken din med! Under vår kategori for baking finner du masse forskjellig bakeutstyr. Gjør det enkelt og kjøp alt på ett sted!

En morsom lek til dette bursdagstemaet er å sette sløyfen på Hello Kitty. Dette er en vri på sett halen på grisen, som er morsom og underholdene. Andre morsomme leker vi anbefaler er danseleken og stol leken med Hello Kitty sanger! For sanger, kan du søke opp Hello Kitty på Spotify eller Youtube. 

Fant 21 produkter
per side
Desc
Fant 21 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000