home Meny close
menu Meny

Harry Potter Bursdag

Bare innrøm det. Du har holdt en tryllestav-lignende gjenstand og pekt den mot noe, gjort en håndbevegelse og proklamert "Wingardium Leviosa". Vi dømmer ikke, vi digger det. Enhver ekte Harry Potter fan der ute har desperat forsøkt å få en gjenstand til å sveve med denne forbannelsen. Dersom du mener du tar deg best ut i en sort kappe med tryllestav til, og du alltid har hatt en drøm om å komme inn på Galtvort - da er det sikkert å si at du er en Harry Potter fan. Vi har gått lei av å vente på at en ugle skal komme flygende med inntaksbrevet, så vi har funnet den nest beste løsningen; å lage din egen Galtvort fest! Det stemmer, vi har samlet sammen noen magiske produkter som hjelper deg å få følelsen av at du befinner deg på Galtvort - uten at du trenger å ta toget fra Plattform 9 ¾.

Gå ut av din gompetilstand og transformer deg selv til en trollmann eller heks som Harry Potter, Hermine Granger og Ronny Wiltersen. Nå er det klart for fest på Galtvort!

Så snart valghatten har bestemt hvilket studenthus du skal inn i så kan du ta plass i matsalen før Humlesnurr skal holde sin årlige velkomsttale. Heng opp flagg som representerer de ulike husene; Griffing, Håsblås, Smygard og Ravnklo. Før du vet ordet av det har du fått toppkarakterer i avansert trolldom og er toppscorer under cupen i Rumpeldunk. Men husk! It's wingardium leviOsa, not leviosAH.

Fant 2 produkter
per side
Desc
Fant 2 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000