home Meny close
menu Meny

Halloween Bursdag

Knask eller knep? Godteri eller fanteri? 

Fyller du år rundt 31. Oktober? Da er det perfekt å arrangere bursdag med Halloween tema! Her finner du alt du trenger for å arrangere en skummel, men kul bursdagsfeiring!

Alle elsker å kle seg ut og Halloween er ofte en stor favoritt blant barna. Her har vi samlet en rekke Halloween dekorasjoner og annet festutstyr til bursdagen din. Når du arrangerer fest med Halloween tema er det perfekt å dekorere med pynt i oransje og svart – skikkelige Halloween farger!

Heng opp ballonger, pom poms og lignende i taket ditt sammen med våre stilige ballonger med Halloween motiv. Skjær ut skumle ansikter i gresskar og lag stilige lykter som du kan plassere utenfor huset ditt når gjestene kommer. 

Dekk på festbordet med en helt svart duk og tallerkener, kopper og servietter med Halloween motiv på. Bak en deilig og skummel Halloween kake med stilige, spiselige Halloween kakebilder som du finner her i denne kategorien.

Pynt til Halloween bursdag og arranger morsomme leker!

Be alle vennene dine komme utkledd som skumle monstre, søte eventyrfigurer, hekser og trollmenn, spøkelser og katter. Med kostymer kommer gjerne leken av seg selv, men her har vi allikevel noen tips til morsomme aktiviteter til din Halloween bursdag:

  • Ansiktsmaling: skaff et ansiktsmalingssett og mal alle gjestene dine om til spøkelser, klovner, tigre og andre morsomme eller skumle figurer.
  • Kjøp inn mandariner og svart tusj. La alle gjestene få tegne sine egne skumle ansikter på mandarinene (disse vil se ut som mini gresskar). Morsomt!
  • Kaste på blink! Tegn opp et spøkelse, gresskar eller lignende på en papplate og kutt ut et hull for munnen. La barna kaste på blink og prøve å treffe hullet. 

Fant 8 produkter
per side
Desc
Fant 8 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000