home Meny close
menu Meny

Fotball Bursdag

Fotballbursdag er en sikker vinner! Dette bursdagstemaet passer til alle aldersgrupper og byr på mye moro med spill og lek! Inviter vennene dine med en fotball formet invitasjon og puss pokalen!

La gjestene dine ta på seg drakten til sin favorittspiller og del alle inn i lag. Arranger en fotballkamp eller kanskje en straffekonk? Med en ball til stedet er det utallige leker som kan underholde i timevis! Dette er perfekt tema for utebursdag, men også fullt mulig dersom man må holde seg inne.

Fotballbursdag med fotballkake og stilig festutstyr som fotballballong!

Et tips fra oss er å lage bursdagskake i langpanne og dekorere den som en fotballbane. Her kan du for eksempel bruke grønn konditorfarge for å lage gress av melis. Dekorer med grønn kakepynt og bruk lakris eller annet godteri for å dele inn banen. Vi har både mål og fotballspillere som du kan dekorere kaken med! Tenn fotball-kakelys som bursdagsbarnet kan blåse ut mens dere synger bursdagssangen. Har bursdagsbarnet et favorittlag? Representer laget med ett av våre spiselige kakebilder. Dekk på bordet med vår kule grønn gress-duk.

Hovedfargene til fotballtema er så klart grønt, hvitt og sort. Her finner du ballonger i fotballfarger og med fotballmotiv! Får dere ikke spilt ute så kan vi tips om ballongleken – eller hva med ballongfotball? Del opp i lag; det er om og gjøre å ikke miste ballongen i bakken! Hva med å slå på en fotball pinata full av sjokoladefotballer og annet godt? Test dine venners fotballkunnskaper med en quiz.

Finn frem fotballdrakten og spark i gang festen!

Noen spørsmål om Fotball Bursdag

Hvilke aktiviteter passer til Fotball Bursdag?

Her finner du tips og ideer til til aktiviteter og leker til Fotball Bursdag.

Hvordan feirer man en Fotball Bursdag?

Usikker på hvordan du skal pynte og dekke på bordet til din Fotball bursdag? Her finner du inspirasjon og tips til feiringen.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid
Fant 21 produkter
per side
Desc
Fant 21 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000