home Meny close
menu Meny

Enhjørning Bursdag

Feire bursdagen din i et magisk paradis sammen med vakre, eventyrlige enhjørninger. De er rosa, glitrende, hvite, myke, sterke og modige. Dette er et fargerikt bursdagstema, for enhjørninger elsker regnbuer og har ofte pels eller manke i mange forskjellige farger! Her kan du utforske et spennende bursdagstema med våre mange enhjørning-effekter og pynt! Ta gjerne en titt i resten av nettbutikken – for her kan du virkelig fylle dagen med alle mulige farger og forskjellig pynt.

Enhjørninger er vakre og magiske dyr – lag en eventyrlig feiring sammen med vennene dine! 

Send ut enhjørning-invitasjoner og inviter alle vennene dine til en fargerik og morsom feiring! Pastellfarger i nydelige kombinasjoner er perfekt dekorasjon når alle enhjørningene skal samles for å feire bursdagsbarnet! Pynt gjerne opp med dusker og pom poms, fargerike ballonger og serpentiner som dingler ned fra taket – her kan det ikke bli for mye, det kan bare bli enda mer magisk! Se også vår nydelige vimpelrekke med enhjørningstema!

Dekk på bordet med enhjørning-duk og servise og server gjerne en kake formet som enhjørning – vi har kakeformen! Vi har også kakebilder som er perfekte for denne anledning! Del ut enhjørning-festhatter til alle gjestene, slik at alle kan bli vakre enhjørninger.

Tips:

  • Server ferdigpoppet popcorn, blandet sammen med sukkertøy i forskjellige farger – det ser lekkert ut og alle enhjørninger foretrekker fargerik mat!
  • Ansiktsmaling! Enhjørninger har ofte en glitrende stjerne i pannen, eller kanskje et hjerte på kinnet?
  • Fyll en av våre vakre pinata med fargerike overraskelser som barna kan more seg med! En morsom og engasjerende lek!
  • Fest en enhjørningshale på alle gjestene og fang hverandres haler! Hvem er den siste som står igjen med alle halene? 
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 35
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 35
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000