home Meny close
menu Meny

Emoji Bursdag

De er morsomme, gale, glade, smarte og kule – Emojiene kjenner vi alle fra mobiltelefonene våre og de har nå også kommet til festbordet! Feire en morsom bursdag med alle uttrykkene, figurene og følelsene du finner i Emojiene! Her finner du alt du trenger for å pynte opp til en annerledes og kul bursdagsfeiring med Emoji tema.

Fargetemaet til denne bursdagsfeiringen er så klart kult. Kombiner fargen med runde former og lek deg med forskjellige uttrykk og figurer til dette morsomme bursdagstemaet. Dekk på bordet med en uttrykksfull Emojiduk og server en fantastisk kake! Bruk våre unike kakebilder med emojis og server gjestene dine. Sjekk også ut våre søte Emoji kakepynt detaljer, som du kan bruke til å dekorere både kaken og dine cupcakes.

Vi har tips til artige leker til din bursdagsfest med Emoji tema!

Finn frem gule kopper og tegn de morsomme ansiktsuttrykkene på dem: smil, hjerteøyne, geipemunn og solbrille emoji. Sett opp koppene i et tårn og se hvem som klarer å velte flest kopper ved å kaste ball på dem! Heng opp en svær smiley på veggen og se hvem som klarer å plassere geipetungen med bind for øynene. Lag workshop der alle barna får lage sine egne Emoji masker. Alt du trenger er gule ark. Klipp ut store sirkler og legg frem svarte og røde tusjer. Bruk vår hjerte konfetti og la barna dekorere de gule sirklene med det ansiktet de ønsker! Etterpå kan alle gjestene få ta bildet sitt med de egenlagde maskene sine.

I denne kategorien finner du også flere artige Emoji effekter, som flotte krus til deilige Emoji puter, med flere forskjellige uttrykk! 

Fant 4 produkter
per side
Desc
Fant 4 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000