home Meny close
menu Meny

Doktor McStuffins Bursdag

Inviter til bursdagsfeiring med Dottie ”Doc” McStuffins, også kjent som Doktor McStuffins på norsk. Doc drømmer om å bli lege og for å øve seg så reparerer hun ødelagte leker ved hjelp av sine leketøy venner! Hun har også et magisk stetoskop og med dette gjør hun de utroligste ting!

Doc er svært glad i farger som lilla, rosa og lyseblått, så hvorfor ikke pynte opp til bursdag med disse fargene? Dekorer med ballonger, pom poms, vimpelbannere og lanterner. Kle opp festbordet ditt med vår lekre Doktor McStuffins duk. Inviter til bursdagsfest og dekk på med tallerkener, kopper og servietter som matcher duken.

Bursdagens høydepunkt er så klart bursdagskake! Bak en deilig kake og dekorer den med blant annet vårt stilige kakebilde med Doc McStuffins motiv. Sett på noen fine kakelys og syng bursdagssang for bursdagsbarnet!

Dekorasjoner, leker og andre tips til din Doc McStuffins bursdag! 

Til denne bursdagen er det morsomt med noen kule bursdagsleker og aktiviteter som passer til temaet. Legg frem plaster, bandasje, stetoskop og leker. Nå er det gjestene dine sin tur til å finne ut hva som feiler lekene og hjelpe dem med å bli friske! Be gjerne vennene dine om å ta med bamsen eller dukken sin til festen.

Tips til morsomme måter å servere snacks på: Fyll en bolle med vaffelkjeks og sett frem et lite skilt der det står ”plaster”. Gjør det samme med små drops i plastikkbegre som du kaller for medisiner eller piller og marshmallows som du merker ”bomullsdotter”.  

Er det noe du savner her? Ta gjerne en titt i resten av nettbutikken for flere ting til festen din!

Fant 4 produkter
per side
Desc
Fant 4 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000