home Meny close
menu Meny

Disney Prinsesse Bursdag

Inviter alle dine venner til prinsessebursdag sammen med Tiana, Pocahontas, Tornerose, Mulan, Rapunzel og resten av de vakre Disney prinsessene. Her i vår nettbutikk finner du alt du trenger for å pynte opp til drømmebursdagen, nemlig en ekte prinsessebursdag!

Prinsessebursdag er et perfekt bursdagstema, der man i tillegg kan ha utkledningsbursdag. La alle gjestene kle seg opp om vakre, modige og flotte prinsesser og prinser. Både med klassiske prinsessekjoler og flotte drakter fra fjerne land og kongeriker.

Pynt opp huset ditt til prinsessebursdag med våre lekre dekorasjoner!

Typisk for prinsessebursdag er at man dekorerer med farger som rosa, gull, sølv og lilla. Dekk på festbordet ditt med kopper, tallerkener og servietter med prinsessemotiv. Vi har også lekre sugerør i rosa og hvitt med små sølvkroner på, perfekte for små kongelige som skal kose seg med brus til bursdagsfeiringen!

Gjør om huset ditt til et prinsesseslott! Heng opp flotte ballonger med prinsessemotiv i taket. Kombiner gjerne ballongene med andre ensfargete ballonger og stilige folieballonger i sølv og gull. Pynt med tassels, vimpelbannere og swirls som krøller seg ned fra taket.

Prinsesser elsker kaker og andre godsaker og bursdagskaken er ofte feiringens høydepunkt. Bak en deilig bursdagskake og dekorer den med ett av våre mange stilige kakebilder med prinsesse motiv. Du kan også bestille ditt eget kakebilde. Kanskje ett av selve prinsessen som fyller år? Dersom du skal lage muffins så ta en titt på våre lekre cupcake stativ med prinsesse tema!

Noe du savner her? Ta en titt i resten av nettbutikken! 

Fant 21 produkter
per side
Desc
Fant 21 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000