home Meny close
menu Meny

Dinosaur Bursdag

Roooaaar! Inviter alle vennene dine på en (for)historisk tøff bursdagsfeiring med Tyrannosaurus Rex og resten av de fantastiske dinosaurene!

Dinosaurbursdag er alltid en hit og i vår nettbutikk finner du alt du trenger til årets temafest! Vi har festartikler med motiv fra Jurassic World, filmen Den Gode Dinosaur og en rekke andre ting med dinosaurtema. Er du tøff nok? I så fall bli med på en spennende reise tilbake til en magisk tid der menneskene ikke fantes og dinosaurene regjerte på jorden! Med stilige bannere, bordpynt, cupcake-/muffinsformer og dekorasjoner, festhatter og ballonger, kan du lage en dinosaurfest som barna vil elske!

Grrrrr… Ute i den forhistoriske jungelen råder de farlige skapningene. Vil oppdagerne komme seg helskinnet i mål?

Til en slik feiring er det perfekt å dekorere i grønt, rødt og andre typiske dinosaurfarger. Pynt opp med masse ballonger i taket, sammen med pom poms, lanterner og honeycombs, for å skape følelsen av å være på ekspedisjon langt inne i den forhistoriske jungelen. På veien gjennom gigantiske planter og omringet av farlige dyr må de modige oppdagerne spise! Dekk på med grønn duk og dinosaur borddekking. Server kake med dinosaur kakebilde og kakepynt. Etter at oppdagerne er mette er det på tide å begi seg ut videre i den farlige jungelen. Hva vil de møte på? En dinosaur pinata som må bekjempes? Slå løs på denne kjøttetende dinosauren – det er den eller dere!

Tips til andre morsomme aktiviteter:

  • Dinosauregg jakt! Gjem små dinosauregg (for eksempel kinderegg) som barna kan jakte på!
  • Ansiktsmaling! For å ikke bli spist av dinosaurer kan det være lurt å kamuflere seg!
  • Fiskedammen! For å overleve ute i jungelen må man lære å skaffe sin egen mat. Fisk etter noe godt bak vårt fiskedamforheng.
  • Dinosaurquiz! Hvor mange dinosaurer kan du navnet på?
Fant 21 produkter
per side
Desc
Fant 21 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000