home Meny close
menu Meny

Den Gode Dinosaur Bursdag

Gjennom Disney Pixars Den Gode Dinosaur har vi blitt kjent med den snille apatosaurusen Arlo og hans gode venn, huleboeren Spot! De tar oss med på et fantastisk eventyr, i et parallelt univers der dinosaurene aldri ble utryddet. Nå er det din tur til å feire bursdagen din sammen med Arlo, Spot og de andre fra filmen Den Gode Dinosaur!

Fargetemaet til denne bursdagen er så klart grønt! Her finner du alt du trenger for å arrangere en eventyrlig bursdagsfeiring med Den Gode Dinosaur bursdagstema! Dekk på bordet med tallerken, kopper og servietter med motiv fra filmen og pynt rommet med flott festpynt!

Arranger en historisk bursdagsfeiring med Arlo, Spot og de andre fra Den Gode Dinosaur!

Vi har råtøffe dinosaur kakebilder! Alle kakebildene er spiselige og kan veldig enkelt legges på kaken din og gi den et profesjonelt utseende! Se resten av vår kakepynt, med flere flotte dinosaur motiver og effekter! Vi har også egne dinosaur kakeformer, slik at du kan lage en kake, formet akkurat som Arlo!

Heng opp en dinosaur pinata og la gjestene slå på tur, med bind for øynene, for å se hva som skjuler seg i Dinosaurens mage! Arranger Dinosaureggjakt. Gjem egg rundt i huset eller i hagen, og la gjestene dine gå på jakt. Gjør det enkelt – ett egg til hver som kan byttes mot en Dinosaur godtepose. Kanskje er det Henry og Ida som har mistet eggene sine og gjestene må finne dem og bringe dem tilbake mot belønning?

Se også vår kategori dinosaurbursdag for flere festartikler som kan passe til dette temaet! 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000