home Meny close
menu Meny

Cowboy og Indianer Bursdag

Howdy! Feire bursdagen din i den ville vesten sammen med alle dine cowboy og cowgirl venner! Kanskje kommer det også en indianer eller to til festen? Her finner du alt du trenger for å samle dine venner til en skikkelig cowboy fest! Forvandle lokalet ditt til en western saloon og finn frem hatten! Yeeha!

Her finner du alt du trenger for å feire en ordentlig cowboybursdag, med alt av festartikler til din western bursdagsfeiring! Dekk på med borddekking med cowboy motiv. Dette er et perfekt bursdagstema til utkledningsfest! Se hva vennene dine kler seg ut som – kommer de som modige cowboys eller stolte indianere?

Del ut morsomme løs-barter til gjestene og heng opp stilige folieballonger formet som hester!

Til Cowboy bursdagstema er det flere morsomme leker som passer perfekt! Lær dere å kaste lasso som ekte cowboys og se hvem som klarer å fange hesten (her kan man bruke noe så enkelt som en stol)! Sett opp kopper i et tårn og prøv å velte flest kopper ved å kaste risposer. Lag selv, eller finn et bilde av en WANTED plakat på Google, og klipp ut en firkant i midten. La alle gjestene få ta et stilig WANTED bilde av seg selv, som minne fra bursdagen.

Lag en vri på Politi og røver, med Cowboy og Indianer. Del inn i to lag, cowboys og indianere. Det ene laget teller til tjue, mens de andre gjemmer seg. Laget som teller skal finne de andre, gi dem tre slag på ryggen og sette dem i fengsel. Fengselet kan være en opptegnet sirkel på bakken. De som enda ikke er fanget må prøve å frigjøre fangene ved å løpe inn, ta på dem og rope ”du er fri!”.

Dette temaet er perfekt for hesteglade jenter og gutter. Kombiner gjerne med festartikler fra vårt bursdagstema hestebursdag

Fant 12 produkter
per side
Desc
Fant 12 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000