home Meny close
menu Meny

Biler - Cars - Lynet McQueen

Disneys Cars, eller Biler som filmene heter på norsk, er stadig en av barnas favoritter til bursdagen! Inviter til Lynet McQueen bursdag sammen med de andre bilene Sally, Doc Hudson, Bill og resten av karakterene i den Oscarnominerte barnefilmen. Fra Radiator By til California; hos oss i Festkompaniet finner du det du trenger for å sette i stand til en skikkelig Biler bursdag!

Lag en gjennomført bursdag med Biler tema med vårt festutstyr og tips!

Biler er et tøft bursdagstema som passer til alle som elsker Disney filmen, men også de som digger bilder, fart og motor! Akkurat som Lynet McQueen! Rødt er selvsagt en viktig farge til denne bursdagen! Kombiner rødt med gult, grønt og hvitt, så har du hele fargepaletten som skal til for å lage en Biler temabursdag. Dekk på med vår Biler borddekking og dekorer med Biler Vimpelbannere og bursdagsbanner! Blås opp Cars ballonger og del ut Cars bursdagshatter til alle vennene dine!

Tips til Biler bursdag:

  • Lag en råtøff Biler-kake! Bak en rund kake og dekorer den med vårt spiselige kakebilde med Biler motiv. Rundt kanten av kaken fester du Oreo-kjeks, som ’bildekk’.
  • Fyll opp saft i en tøff dispenser og sett på skiltet ’Bensin’.
  • Lag Brownie og kutt ut i små rektangler. Pynt med rød, gul og grønn Non Stop og vips, trafikklys kaker!
  • Lek 1-2-3 rødt lys! En står med ryggen til resten av gjestene og teller ”1… 2… 3… Rødt lys!” Mens personen teller skal resten av gjestene gå mot personen fra en startstrek. Når personen roper rødt lys, skal den snu seg; de som ikke står helt stille må tilbake til start! Første mann til å nå frem. Man kan telle i det tempoet man ønsker, så blir det litt vanskeligere for ”sjåførene”. 
Fant 11 produkter
per side
Desc
Fant 11 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000