home Meny close
menu Meny

Byggmester Bob Bursdag

Byggmester Bob – Kan det fikses? Byggmester Bob – Klart det kan! Denne frasen kjenner du nok godt til dersom du er Byggmester Bob fan og i denne kategorien finner du alt som skal til for å fikse årets kuleste bursdag!

Send ut våre kule Byggmester Bob invitasjoner og be alle vennene dine til en superkul bursdagsfeiring med byggeplass dekorasjoner og Byggmester Bob tema. Kle deg ut med stripete genser eller skjorte, blå selebukser og en av våre stilige byggmester hjelmer i gult – akkurat som Byggmester Bob. 

Kan det fikses? Klart det kan! Med pynt og stilige dekorasjoner kan du lage Byggmester Bob bursdag!

Dekk på festbordet ditt med vår stilige Byggmester Bob duk med matchende tallerkener, servietter og kopper med Byggmester Bob motiv. Fargetema for denne temabursdagen er gult, rødt, oransje og blått! Heng opp ballonger, pom poms, vårt stilige byggeplass girlander og ikke minst – vår superkule gravemaskin pinata! Fyll pinataen med godteri og andre morsomme overraskelser.

Til bursdagsfeiring må man nesten ha en bursdagskake og det å bake en stilig kake til Byggmester Bob bursdag er ikke vanskelig! Her er våre enkle tips: Bak en sjokoladekake og dekk den med fondant i grønt. Knus kjeksen til Oreo kjeks eller lignende, slik at du får smuler som kan ligne litt på jord. Lag en liten haug på kaken med disse smulene og plasser en gravemaskin leke ved siden av. Eventuelt kan du lage et lite hull i fondanten slik at det ser ut som at gravemaskinen har gravd et hull der. Plasser ut våre tøffe kakelys formet som kjegler og/eller byggmaskiner.

Siden du arrangerer Byggmester Bob bursdag så er perfekte bursdagsaktiviteter noe der alle gjestene får lage ting. For eksempel kan barna dekorere muffins, bygge med kapla eller male-aktiviteter.  

 

Fant 4 produkter
per side
Desc
Fant 4 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000