home Meny close
menu Meny

Byggeplass Bursdag

Har du en byggmester i deg? Bursdag med tema fra byggeplassen er stadig et av våre populære bursdagstema. Velg din favoritt: Gravemaskin bursdag, traktor bursdag, heisekran bursdag eller byggeplass bursdag. Hos Festkompaniet finner du alt du trenger til din Byggeplass fest!

Dekk på med byggeplass duken vår og våre mange forskjellige byggeplass serviser med tallerkener, servietter og glass! Server de flinke byggmesterne mat, for det må til når man skal ut og jobbe på byggeplassen hele dagen! Lag en kul sjokoladekake hvor den mørke deigen er jorden og dekorer kaken med små gravemaskiner. Bruk frosting og kakepynt til å lage veier og hauger som gravmaskinene rydder opp i! Eller du kan sette små skåler rundt på bordet med forskjellig pynt og la byggmesterne dekorere cupcakes med flotte små byggverk!

Lag en perfekt byggeplass temabursdag med morsomme leker for byggmestere!

En byggeplass er et bråkete sted og på bursdagen er det lov med bråkete leker! Fest en ballong til foten og se hvem som klarer å sprekke flest av de andre sine ballonger. Den som står igjen med ballongen sin har vunnet!

Kjør i gang med stafettkonkurranse med øvelser som alle byggmestere må mestre: del opp i lag med to og to.

  • Runde 1: Trillebårer er et viktig redskap på byggeplassen. Kjør trillebår (der den ene går på hendene mens den andre holder vedkommende i føttene).
  • Runde 2: Byggmestere må ofte bære tungt og lett. Balanser poteter på en skje. Mister man må man tilbake!
  • Runde 3: En byggmester må vite hvordan en gravmaskin fungerer og ta vare på maskinene sine. Plasser hjulene på gravmaskinen (variant av halen på grisen, men her får begge på laget prøvd seg)!
  • Runde 4: På en byggeplass må man ofte balansere høyt og lavt. Balanser på en planke eller lignende for å komme i mål!
Fant 11 produkter
per side
Desc
Fant 11 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000