home Meny close
menu Meny

Brannmann Sam Bursdag

Alt det han kan - Brannmann Sam! Den originale serien dukket for første gang opp på TV skjermen i 1987, men er fornyet og stadig populær blant barna. Dekorer rommet som brannstasjonen i Pontypandy og la barna kle seg ut som brannmenn. Alle mann til pumpene, brannbilen Jupiter står klar til start! Er du like modig og klar for å hjelpe andre?

Lag en råkul bursdag med Brannmann Sam og alle vennene hans!

Et selvsagt fargetema til denne bursdagen er vel rødt? Fyll rommet med røde ballonger og annen rød pynt! Ta gjerne en titt på rød pynt under vår kategori Mønster & Fargetema. Dekk på med vår kule Brannmann Sam duk og annen borddekking og by gjestene dine på kake og andre deilige saker! Vi har masse fin kake- og muffinspynt, samt masse bakeutstyr i vår kategori for baking. Sett på alle gjestene flotte gule brannmann hatter og vær klar for en kjempe morsom feiring!

Vil du lage en ekstra kul brannmann Sam kake? Lag en rund kake av hvilken som helst sort! Klipp ut i farget papir, eller lag flammer av rød og gul frosting, som slikker seg oppover kanten på kaken din. På toppen av kaken plasserer du en stor, rød og skinnende brannbil. Super enkelt, men også super kult! 

  • Stable opp røde pappkopper som illsinte flammer. Bruk vannballonger eller baller og se hvem som klarer å velte flest kopper! Røde kopper finner du her hos Festkompaniet.
  • Slukk flammene! Dekk gulvet med ildrøde og knallgule ballonger som skal forestille flammer. Alle brannmennene som er invitert i bursdagen må skynde seg å sprekke alle ballongene for å slokke flammene! Som pris for sitt heltemot og godt arbeid, kan man dele ut medaljer og Brannmann Sam godteposer til gjestene.

 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000