home Meny close
menu Meny

Bondegård Bursdag

Elsker du dyr og bondegårder? Da er det perfekt å feire bursdag med bondegårdtema! Bondegård bursdag er en av våre koseligste bursdagsserier, med et gjennomført design som passer perfekt til barnebursdag. Dette er et bursdagstema som passer like godt for jenter som for gutter, og som gir mange muligheter når det kommer til dekorasjoner og morsomme leker! Serien inneholder også spesielle produkter som 1- og 2 årsdag servietter, bordunderlegg/brikker med aktiviteter og noen utrolig kule invitasjoner. Send de ut og inviter vennene dine til gards!

Lag en skikkelig låvefest med inspirasjon fra gårdslivet. Dekk på bordet med bondegård duk og borddekking med bondegård servietter, tallerkener og kopper. Fyll taket med vår fine Bondegårdpynt: Hengende dekorasjon fra taket med hest og ku. Blås opp flotte bondegård folieballonger med stjerner og gårdshus. Dekorer vegger og tak med bondegård vimpelbannere. Blås gjerne opp gule ballonger og kombiner dem med gule og grønne pom poms. Sjekk også ut våre fine heste- og traktor folieballonger.

En bondegård bursdag må ha både mat og morsomme leker!

Bak en bursdagskake med vårt fine bondegårdkakebilde og blås ut de stilige bondegårdlysene! Dekorer dine cupcakes med våre søte heste-figurer – kanskje får gjestene ta med seg en hjem?

Morsomme leker og underholdning for denne dagen må så klart ha noe med bondegård å gjøre! Fyll en balje eller et utebasseng med vann og legg epler oppi vannet og se hvem som klarer å få tak i et eple med tennene! Eller eplekasting? Sett opp en bøtte og kast forsøk å treffe! Sett halen på grisen med bind for øynene, og se hvem som klarer å treffe riktig. Fisk etter godteri bak vårt fiskedam forheng. Ringspill er også en morsom aktivitet for denne bursdagen! Og alle ekte låvefester MÅ ha dans – lek både danseleken og stol leken! 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000