home Meny close
menu Meny

Bartebursdag

Bartebursdag eller bartefest er i vinden som aldri før! Bartetema er et festtema som passer for store og for små – jente som til gutt. Bursdagsfeiring med bartetema er et utrolig morsomt festtema som barna vil digge! Barn elsker å kle seg ut og hva er vel enklere (og festligere) enn å sette en lekker snurrebart, eller en tykk buskebart, på overleppa?

Du må nemlig ikke kunne gro din egen bart for å synes at bart er gøy! Skaff noen stilige løsbarter, gjerne i forskjellige farger og gjør alle gjestene hårfine til bursdagsfest.

Her i vår kategori for bartebursdag finner du alt mulig du trenger for å lage en gjennomført bursdagsfeiring med bartetema. Her finner du alt fra borddekking til ballonger.

Det blir ikke fart uten bart! Dekorer til bursdagsfeiring med pynt og festtilbehør med bartetema.  

Med vårt brede sortiment med barter kan hvem som helst stelle i stand en hårete fest. Strigle lokalet ditt fra topp til tå med lekre folieballonger formet som svære barter og matchende ballonger i for eksempel rødt og svart. Heng opp en stor pinata formet som en bart og fyll den med godterier og andre overraskelser.

Dekk opp festbordet med vår tøffe bartefest borddekorasjon og duk, servietter, tallerkener og kopper – alt med bart så klart! Kos dere med brus med stilige sugerør med barter på. Lag stilige cupcakes og dekorer dem som morsomme ansikter og kule sukkerbarter. Selve bursdagskaken må så klart være en gigantisk bart laget med vår kule kakeform formet som en velfrisert bart!

Noe du savner? Se i resten av nettbutikken vår for flere festprodukter.

 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 55
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 55
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800