home Meny close
menu Meny

Barbie Bursdag

Barbie er ikke bare snill, vakker og eventyrlysten, men hun lager også de morsomste bursdagsfestene! Barbiebursdag er både morsomt og gøy. Vi har produktene du trenger for å lage et gjennomført Barbie party. Inviter alle vennene dine med lekre Barbie invitasjoner og gjør klart fil bursdagsfeiring!

Rosa er et selvsagt fargetema for denne bursdagen! Barbie elsker alt som er rosa og her finner du et stort utvalg av rosa elementer. Dekk på bordet med en Barbie duk og lekker borddekking med Barbie servietter, kopper og rosa bestikk. Server gjestene dine en deilig bursdagskake med Barbie kakebilde.

Feire en magisk Barbie bursdag med vakker pynt og morsomme leker!

Barbie elsker vakre ting, så dekorer bordet ditt med nydelige, glitrende, rosa krystaller og diamanter. Fyll taket med en nydelig kombinasjon av ballonger, pom poms, vimpelbannere og rosa vifter. Det å kombinere pom poms i forskjellige størrelser og forskjellige rosanyanser, sammen med rosa ballonger, blir utrolig lekkert. Bind dem sammen eller heng dem fra taket for å skape et magisk lokalet – akkurat slik Barbie hadde gjort det!

Til dette temaet har vi masse forskjellig festutstyr som kan bidra til mye moro i feiringen din! Hva med Barbie fløyter? Sjekk ut våre prinsesse fotoboks rekvisita: med disse kan du lage kule bilder med prinsessekroner og flotte masker. Sett på dere en Barbie tiara og del ut godteri til gjestene i rosa Barbie godteposer. Eller kanskje de må fiskes med vårt Fiskedam sett? Pinata er alltid gøy! Til dette temaet anbefaler vi enten vårt prinsesseslott pinata eller en vakker pinata enhjørning?

Se gjerne på vårt bursdagstema Prinsesse bursdag for flere lekre ting du kan supplere med. 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000