home Meny close
menu Meny

Ballerinabursdag

Har du en liten ballettdanser i deg? Elsker du å danse? Eller elsker du filmen om Felicia som dømmer om å bli prima ballerina? I denne kategorien finner du alt du trenger av pynt og dekorasjoner for å arrangere en fantastisk bursdagsfeiring med ballerina tema.

Ballerina bursdag er et perfekt bursdagstema til utkledningsfest. Sett opp håret i en liten ballerina topp og dra på deg et lekkert tylleskjørt / tutu. Her kan man gjøre litt ekstra med en søt liten krone på hode eller en tryllestav i hånden.

Lekker pynt og morsomme leker til ballerina bursdag!

Til denne bursdagsfeiringen er det lekker å dekorere med farger som rosa og lyse pastell farger. Dekk opp festbordet ditt med våre søte tallerkener, kopper og servietter med ballerina motiv. Heng opp rosa pom poms, ballonger og honey combs i taket. Kombiner dem gjerne i forskjellige størrelser og andre farger som lyseblå, hvitt, gull eller sølv. Ikke glem vår lekre girlander med dansende ballerinaer med tutu!

Til ballerina bursdag er det vel nesten selvsagt at man leker danseleken? Danseleken går ut på at alle gjestene danser til musikk, men når musikken plutselig skrus av må man fryse. Den som beveger på seg er ute av leken! En annen morsom lek man kan gjøre er å tegne opp en ballerina på en plakat og leke ”fest halen på grisen” bare at man skal plassere ett tutuskjørt på ballerinaen.

Høydepunktet i barnebursdagen er ofte bursdagskaken! Lag en deilig kake og dekorer med ett av våre flotte kakebilder med ballerina motiv. Pynt kaken med rosa glasur og lekre bursdagslys. 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000