home Meny close
menu Meny

Avengers Bursdag

Feire bursdagen din med de råeste superheltene noen sinne! Iron Man, Captain America, Hulken og Thor pleide å jobbe alene, men det var før spesialagentbyrået SHIELD rekrutterte dem for å arbeide sammen med spesialagentene Natasha Romanoff og Clint Barton under navnet Avengers! De måtte lære seg å samarbeide og har blitt et råsterkt team som har overvunnet flere superskurker, blant annet Loki! Nå er Avengers klare for en liten pause slik at de kan feire deg!

Her finner du en rekke festutstyr for å arrangere barnebursdag med bursdagstema Avengers. Dette er et perfekt bursdagstema for utkledningsfest: kle dere ut som deres favoritt blant superheltene! Dekk på med Avengers duk og Avengers bordunderlegg/bordbrikker. Velg borddekking blant flere servietter, tallerkener, kopper og pynt bordet med Avengers sugerør og borddekorasjon!

Dekorer i Avengers fargene og lag en gjennomført fest med vårt utvalg av festutstyr og pynt til bursdag!

Fargetemaet for dette temaet er fargene til de fire superheltene: grønt for Hulken, rødt for Iron Man, blått for Captain America og grått for Thor. Her finner du masse flott pynt i disse fargene. Heng opp våre stilige Avengers honeycombs, med figurer, i taket og suppler med ballonger i Avengers farger med motiv av de forskjellige superheltene. Dander veggene med Avengers vimpelbannere og vårt flotte Happy Birthday Avengers banner! Del ut Avengers masker til gjestene dine og server dem en smakfull superhelt-kake med et av våre mange Avengers kakebilder og deilige cupcakes med Avengers muffinsformer. Kan det bli mer gjennomført?

En superhelt må være både sterk og rask! Lek ballongleken, der alle får en ballong festet til ankelen. Her er det om å gjøre å sprekke de andres ballonger, uten å få sin egen sprukket. Sett opp kopper i et tårn. Bruk en frisbee som skal forestille Captain America sin skjold, og skyt på blink!

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000