home Meny close
menu Meny

Askepott Bursdag

Fortellingen om Askepott er et klassisk eventyr som de fleste har et forhold til. Eventyret om en unge pike, som til tross for slemme stesøstre og en ond stemor, greier å være god og snill mot alle hun møter og som til slutt møter drømmeprinsen sin. Det er ikke rart at mange små forelsker seg i dette eventyret og at Askepott er et populært bursdagstema!

Pynt huset klart til bursdag med dekorasjoner i lyseblått, sølv og rosa!

Gjør huset om til et magisk eventyrslott med masse lekker dekorasjon. Et perfekt fargetema for Askepott bursdag er lyseblått, sølv og rosa. Heng opp ballonger og kombiner dem med pom poms, lanterner og flotte folieballonger formet som hjerter. Heng opp våre lekre tassels (girlander med dusker) i blått og året som fylles i blå eller rosa tallballonger!

Dekk på festbordet med tallerkener og servietter med motiv av Askepott. Pynt bordet med konfetti og plasser ut alle vennene dine med våre søte bordkort formet som sommerfugler!

Fyll en stor, rosa pinata formet som et flott prinsesseslott med godteri og andre overraskelser. Sett bind for øynene på alle de små prinsessene og prinsene og la gjestene få slå på pinataen til den sprekker!

Høydepunktet med bursdagen er gjerne kaken! Bak en nydelig bursdagskake med våre stilige kakebilder av Askepott eller av Disney prinsessene. Dekk kaken først med et lag rosa fondant og pynt med spiselig glitter til slutt. Se gjerne i vår kategori for bakeutstyr for alt du trenger til bursdagskaken, muffins, cake pops og lignende. 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000