home Meny close
menu Meny

1 Års Bursdag Pynt

Den aller første bursdagen i livet er noe helt spesielt og fortjener å feires med brask og bram. Her finner du alt du trenger av 1 års bursdagspynt!

Det vesle bursdagsbarnet vil huske dagen gjennom bilder, så glem ikke å fotografere masse! For bilder av ens aller første bursdag, sammen med familie, de får alltid en kjær plass i familiealbumet. Er du klar til å stelle i stand en minnerik dag?

Feire dagen med bursdagskake og dekorer med nydelig bursdagspynt!

Vi har en rekke utstyr og pynt som vil gjøre det lekende lett å arrangere en fantastisk 1 års bursdag! Se våre skjønne lanterner med tallet ’1’, eller de sukkersøte ettårsdag vimplene våre. Velg gjerne ett tema for bursdagsfeiringen – hva med luftballonger eller bondegårddetaljer? Sirkustema har også mange fine detaljer og tilbehør! Sett sammen en fargepallett og lag et gjennomført selskap der fargene og detaljene går igjen i alt. Hvis du vil se produkter etter et bestemt tema, så kan du se på blant annet kategorien barnebursdag eller mønster & fargetema.

Selv om bursdagsbarnet er for liten til så skjønne stort, så vil gjestene dine sette stor pris på denne dagen! Pynt veggene med vifter og heng opp ettårs ballonger i taket. Pynt bordet med konfetti i farger som passer temaet ditt og del ut små partyhatter til de yngste gjestene. Lag et fristende kakebord med våre mange kakeformer og dekorer kakene med figurer og ettårslys. Pynt taket med pom poms og gjør deg klar for å synge bursdagssanger!

Ta en titt igjennom kategorien og la deg inspirere! Dersom du skulle savne noe her, så se gjerne i resten av nettbutikken for flere produkter. 

Fant 23 produkter
per side
Desc
Fant 23 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000