home Meny close
menu Meny

Kakepynt

Her finner du vårt store utvalg av forskjellig kakepynt. Baking og flotte kaker har blitt svært populært her til lands og den amerikanske kake-kulturen er på full fart inn på det norske markedet. Den byr på fondantlokk, fargerike kreasjoner, frosting og unike kaker som matcher temaet, fargene og anledningen! Med vårt bakeutstyr blir kakepynting lekende lett og hvem som helst kan lage en flott kake!

Uansett om du ønsker å bake en imponerende kake som får gjestene dine til å dra frem mobilen for å forevige mesterverket, eller om du vil lage en tradisjonell, men allikevel flott og minst like god bursdagskake – vi har det du trenger av kakepynt her i vår nettbutikk!

Her finner du alt fra sukkerfondant og kake-lim til muffinsformer og kake-bannere!

I denne kategorien finner du det meste, fra spiselig kakepynt til muffinsformer! Vi har nydelige cupcake kits, med matchende muffinsformer og kakedekorasjon. Du finner flotte muffinsbilder som for eksempel våre lekre Frost muffinsbilder, perfekte til bursdagsfesten! Hva med å synge bursdagssangen til en sprudlende kakefakkel? Dekorer 17. Mai-kaken med norske flagg eller hva med noen pyntepinner med frukt til sommerfesten? Fest et banner på toppen av en rund festkake for en elegant finish!

Vi har en rekke spiselig kakepynt, noe som er både lekkert og perfekt til alle festligheter. Her finner du flere forskjellige fondantlokk til kaken din. Fondantlokk gir ikke bare et proft uttrykk, men gjør også pyntingen mye enklere. Bruk vårt spiselige kake-lim til å feste pynten akkurat slik du ønsker den og bruk kaketusjene våre til å tegne stilige mønstre og motiv.

Se gjerne på våre andre kategorier under bakingfor mer bakeutstyr.

 

Fant 21 produkter
per side
Asc
Fant 21 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000