home Meny close
menu Meny

Kakelys

Her finner du vårt utvalg av kakelys til fest og bursdag! Enten om man fyller 1 år, 28 eller 50, så er det alltid stas med en bursdagskake med brennende bursdagslys!

Ser du etter vanlige kakelys eller kakelys med tall? Uansett hva du trenger så har vi en rekke forskjellige kakelys til bursdag! Vi har vanlige, klassiske lys, lys med tall, bursdagslys formet som tall og lys med andre figurer på! Hva med noen flotte, sprudlende kakefakler? Det vil virkelig sette ekstra gnist på bursdagsfesten.

Skal du ha et bestemt tema til bursdagen din? Velg noen vakre prinsesselys til prinsessebursdag, eller runde fotball-lys til fotballbursdagen! Er det tid til å feire barnet ditt sin aller første bursdag? Vi har flere søte varianter med ettårslys til den store dagen!

Kakelys trenger ikke bare være til bursdagskaken, men også andre type feiringer!

Det er ikke bare bursdager som trenger kakelys! Alle former for feiringer er det hyggelig å kunne gjøre ekstra stas på, og kakelys setter virkelig prikken over i-en på feiringen din! Vi har lekre babyshower kakelys til å feire en kommende mor! Eller hva med en lang rekke fargerike lys til å feire jubileet eller kanskje at firmaet når en stor milepæl?

Kakelys er faktisk en svært gammel tradisjon. Fra gammelt av så har man trodd at røyken som oser fra kakelysene når man blåser dem ut, tar med seg våre ønsker og bønner opp til himmelen. En annen tanke bak bursdagslysene er at lyset symboliserer ”livets lys”. Det er også veldig vanlig i dag at bursdagsbarnet ønsker seg noe før hun eller han blåser ut lyset!  

Fant 19 produkter
per side
Asc
Fant 19 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000