home Meny close
menu Meny

Kakeformer

Her finner du alt vi har av kakeformer slik at du kan bake de flotteste kreasjoner. Uansett om du skal feire bursdag, jubileum, dåpsfeiring eller arrangere en kul fest du vil gjøre ekstra stas på, her er det du trenger!

Det å bake en imponerende kake som vanner munnen til gjestene dine kan kanskje virke litt vanskelig dersom du ikke er en erfaren baker. Selv for erfarne bakere kan det være vanskelig å imponere med alle de vanvittige kreasjonene du kan få kjøpt fra forskjellige konditorier. Men ved hjelp av våre spesielle og unike kakeformer kan det bli enkelt for hvem som helst å lage en spesiell kake!

Bruk våre unike kakeformer som du finner her i nettbutikken for å lage en perfekt kake til festen!

Vi har fruktige kakeformer i form av ananas, melon, eple og mer – perfekt til sommerfesten eller temafester som Hawaii tema og Mexicansk tema. Kombiner gjerne med kaker i form av vakre blomster? Ønsker barnet ditt en dinosaurbursdag? Vi har mange råkule dinosaur kakeformer! Perfekt for å lage en rød tråd gjennom bursdagstemaet. Bruk våre alfabet kakeformer for å skrive navnet til bursdagsbarnet! En kul vri her er å bake en rund kake eller en langpanne. Bak en egen kake med bokstavene dine og bruk dem til å skrive navnet på toppen av den hele kaken. Lag en hårfin kake formet som en bart til bartfesten! Eller er det Movember tema?

Mange av formene våre kan også brukes til pepperkaker, eller kanskje du vil lage en stilig gelefigur?

Når kaken er bakt i en fantasifull og lekker form er det klart for pynting! Ta en titt i vår kategori for kakepynt for masse stilig utstyr du kan bruke til baksten! Se på baking her i vår nettbutikk for mer bakeutstyr. 

Fant 4 produkter
per side
Asc
Fant 4 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000