home Meny close
menu Meny

Kakebilder

Kakebilder

Kakebilder til bursdag og fest har i de siste årene blitt svært populært som dekorasjon på kaker og cupcakes. Vi fører et stort utvalg av kakebilder til ulike bursdagstemaer og andre festlige anledninger. Bildet eller kakelokket er laget av sukkerpapir og det er derfor helt spiselige kakebilder. Legg kakebildet rett på kaken og nyt som vanlig!

Sukkerpapiret passer på de fleste kakeunderlag som sjokolade, marsipan, fondant og krem. Les mer om kakebilder og ingredienser her. Her finner du også fremgangsmåte for best mulig resultat!

Spiselige kakebilder fra vår nettbutikk! 

Kakene ser med en gang proffe ut med et kakebilde og det er veldig enkelt å ordne selv. Det er den perfekte måten å bringe festens tema selv til det spiselige! Kombiner for eksempel et kakebilde på kaken med cupcakes pyntet med matchende pynt, som du kan finne i vårt sortiment med kakepynt. Dette er veldig populært til blant annet konfirmasjoner, dåp eller jubileum! Vi har også bilder til cupcakes og muffins.

Kakebilder kan være fint både i selskaper med voksne eller barnebursdager. Vi kan i hvert fall garantere storøyde barn når kaken kommer på bordet med Elsa og Anna fra Frost, eller selveste Spiderman som svinger seg over byen. Kombiner gjerne bildet med forskjellig kakepynt. Hva med å ramme inn bildet med små sukkertøy eller en lekker kant med våre kaketusjer og icing?    

Ta en titt her i vår nettbutikk og la deg inspirere!  

Fant 13 produkter
per side
Asc
Fant 13 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000